Spring til indhold

Vi tilbyder

Netværk

PER A og Relationsfabrikken har indledt samarbejde om udvikling af netværksgrupper i Nordjylland. Relationsfabrikkens arbejde er gennemtestet og har skabt resultater for mange virksomheder i en årrække i andre dele af landet.

Garudas Fokus-Model

FokusProfilen tegnes på baggrund af 64 spørgsmål, der kan resultere i 2401 forskellige fortolkningsmuligheder – og giver et ret præcist billede af dit arbejdsfokus. Og viser også, hvor du ikke fokuserer.

Foredrag der bevæger dig

Hør hvordan PER A undgik at havne i offerrollen, og få fif til hvordan du finder de ekstra procent der gør, at du alligevel overvinder store udfordringer – også dem, der viser, at de kun var store i dine egne tanker.

I samfundsmæssige og faglige fora er PER A arrangørens forlængede arm og stemme under afviklingen. Vi sikrer, at dagens overordnede mål slutteligt bliver nedfældet, eksempelvis nyt fælles værdisæt, nyt overordnet strategioplæg eller andet

Job 360

Hvordan skiller du dig ud fra bunken med 100 andre ansøgere? Får du givet eksempler på hvad dine kompetencer kan give af værdi for din måske kommende arbejdsgiver?

Ekstern underviser / timelærer i jobsøgning. Vi arbejder målrettet på at give kunden det bedst mulige udgangspunkt i jobsøgningsprocessen